HomeNu Spelen!SpelregelsOver WordJoNieuwsOudersDocentenWat kost het?Contact

WordJo spelen, wat kost het?

Wat goed dat je een programma voor jezelf of voor je kind zoekt! Het feit dat je hier komt betekend dat je het beste voor hebt met je kind of wellicht ben jij als jongere op zoek naar een leuke manier van leren.

Stop met zoeken! Je hebt het gevonden! "WordJo maakt woordjes leren leuker" en kan voor jou en je kind ook het verschil maken tussen gemiddeld en SUCCESVOL!

We zijn WordJo gestart om leerlingen te laten stralen, groeien en taal gewoon leuk te vinden!
In deze digitale wereld zijn er veel afleidingen, kids worden blootgesteld aan al die prikkels. Mobieltjes zijn niet meer weg te denken in deze maatschappij, dus waarom ze niet inzetten? LEARN AND FUN IN ONE! WordJo combineert leren en gamen.
Het programma is laagdrempelig, makkelijk te volgen, kinderen zijn geconcentreerd met koptelefoon en horen de uitspraak van de woorden. Zeg nou zelf, dit heb jij altijd gemist vroeger, want hoe spreek je iets uit? WordJo helpt je hiermee door de woorden auditief voorbij te laten komen. 

Laat je kind spelen en laat je overtuigen dat WordJo echt leren leuker maakt.

Voor €14,27 per jaar heeft jouw kind 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een persoonlijke trainer die al die woorden doorneemt en hem/haar mee neemt in de uitspraak. Een schijntje als je kijkt naar wat een huiswerk instituut kost per maand, en maar niet te spreken over een persoonlijke prive juf of meester.

Het is belangrijk om kennis op peil te houden en ze zo al een voorsprong te geven op andere leerlingen! Dat gun je jouw kind toch?
Tarieven gebruikers:

Ik heb een kortingscode!

WordJo game (6 mnd)
6
maanden
€ 1,58 per maand
€ 9,50 totaal
WordJo game (12 mnd) (voordeligst)
12
maanden
€ 1,19 per maand
€ 14,27 totaal


Tarieven scholen (docenten/leerkrachten):

Opmerking: Is je lidmaatschap nog niet verlopen? Dan worden het aantal leerlingen opgeteld bij je huidige maximum van leerlingen! De einddatum van het lidmaatschap wordt verlengd tot het aangegeven aantal maanden vanaf aanschafdatum (vandaag).

Ik heb een kortingscode!

WordJo game 1 klas 6 mnd (35 lln)
6
maanden
35
leerlingen
€ 14,16 per maand
€ 84,95 totaal
WordJo game 2 klassen 6 mnd (70 lln)
6
maanden
70
leerlingen
€ 24,83 per maand
€ 149,00 totaal
WordJo game 1 klas 12 mnd (35 lln)
12
maanden
35
leerlingen
€ 12,42 per maand
€ 149,00 totaal
WordJo 2 klassen 12 mnd (70 lln)
12
maanden
70
leerlingen
€ 21,58 per maand
€ 259,00 totaal


Betalen via factuur:

Betaal je liever via factuur of heb je een specifieke wens (zoals een grotere hoeveelheid leerlingen), vul dan het formulier in en wij sturen een factuur toe. Na overmaking, stellen wij je docenten account in. Klik hier
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten