php php
HomeNÚ spelenSpelersOver WordJoTarievenNieuwsOuders Docenten Contact

Voor docenten

Uniek is het WordJo docenten account, super simpel en heel erg leuk om te doen, bekijk het filmpje hieronder hoe je dit makkelijk in kan stellen:Word jij als docent(e)/leerkracht soms ook zo wanhopig van die slechte cijfers? Leren jouw leerlingen ook niet of nauwlijks voor de toetsen? Ik had dit probleem ook, en dacht, tja ik kan het accepteren of ik ga ze helpen. Zo gezegd zo gedaan, ik ging ze helpen door WordJo tijdens de les te spelen, vaak net na een gemaakte oefening even de woorden erin slijpen. Mobieltjes zijn een uitdaging dus tja...waarom ze niet nuttig inzetten?

WordJo mag je met een klas GRATIS uittesten, ontdek de voordelen van een klassenaccount/docentenaccount. Je kan namelijk als docent taken klaar zetten EN je kan hier nog een voorwaarde aan stellen, een minimum aantal punten wat gehaald moet worden. Zo voorkom je dat leerlingen klaar zijn met taken maar er eigenlijk niet zoveel van geleerd hebben. Leren is herhalen en herhalen is leren, dus laat ze inderdaad verschillende keren spelen zodat die woorden nu wel in het koppie terecht komen.


Als docent(e)/leerkracht hou je alles in de gaten en heb je inzicht in wat leerlingen gedaan hebben en hoe ze het gedaan hebben.

Vul de code:

lerenleuker

in bij "wat kost het" en test het rustig voor een maandje. 

Aanwijzingen voor docenten:
 
1. Klik op de button “Nieuwe klas aanmaken” hieronder en voer leerlingen en taken in, evenals het klas wachtwoord. Stel ook in hoeveel punten de leerlingen minimaal dienen te behalen.
 
2. Verzoek de leerlingen om naar wordjo.com/klas te gaan en om hier het klas wachtwoord in te vullen.
 
3. Bekijk in dit dashboard de voortgang van alle leerlingen en wat zij afgemaakt hebben.
 
4. Je kan altijd nieuwe taken toevoegen aan de klas en nieuwe klassen aanmaken. 
 
5. De komende 30 dagen gratis te proberen met je leerlingen. Bestel daarna online of via factuur een pakket voor de hele klas!
 
Heb je liever dat ik langs kom voor tekst en uitleg? Stuur een mail naar info@WordJo.com of vul het contact forumulier in, dan kom ik graag langs om de mogelijkheden te laten zien op jouw/jullie school.

Naar docentenafdeling

Nu Spelen!
Geen installatie nodig. Klikken en gelijk spelen!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten