php php
HomeNÚ spelenSpelersOver WordJoTarievenNieuwsOuders Docenten Contact

Spelers

WordJo is dé leukste manier om je woordjes te leren! Het principe van het spel is simpel, als spoken jager is het de bedoeling dat je de vertaling van de “woord spoken” schiet voordat ze de overkant halen! 
 
Kies als eerste uit of je een “makkelijk” , “gemiddeld” of “moeilijk”  spel wil spelen. Natuurlijk krijg je meer punten als je een moeilijker spel kiest! 
 
De bedoeling van “WordJo” is dat je de vertaling van het woord schiet zodra je het woord hoort. Soms krijg je twee woorden kort achter elkaar te horen, kies de vertaling van het LAATSTE woord wat je hoort. 
 
Heb je het woord niet gehoord? Klik dan vlug op   om het woord nogmaals te horen!
 
Pas op! Schiet niet het verkeerde spook, dit kost je een leven. Levens worden weergegeven als   .
Je kan ook extra levens  "schieten", pak die extra   !
 
Je krijgt de woorden op verschillende manieren langs, Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Bij het gedeelte met het toetsenbord hoor je een woord en moet je deze precies zo typen. Denk daarbij om de spelling om de meeste punten te behalen! 
 
Als je alle levels behaald hebt dan krijg je de kans om de Hydra te verslaan.

Bij de Hydra hoor je woorden Engels-Nederlands en Nederlands-Engels door elkaar, schiet het juiste woord, maar doe het snel! 
 
Heb je een highscore behaald? Vul je gegevens in en post je highscore op social media, zo kan iedereen zien hoe goed jij bezig bent met je woordjes! 

Bekijk je eigen database door op    te klikken.
 

Let’s WordJo!
"WordJo maakt woordjes leren leuker"            
 


Nu Spelen!
Geen installatie nodig. Klikken en gelijk spelen!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten