php php
HomeNÚ spelenSpelersOver WordJoTarievenNieuwsOuders Docenten Contact

Over ons - Het team

 
 • Ik ben Jolanda, Jo, WordJo, de initiatiefnemer van WordJo.
 • Na 21 jaar in het onderwijs bedacht ik me dat woordjes leren ECHT wel leuker zou kunnen. Om die reden ben WordJo gestart want WordJo "maakt woordjes leren leuker"! en dat is goed nieuws.
 • Ik heb me de afgelopen 21 jaar veel bezig gehouden met ICT en onderwijs. Ik heb vele cursussen gedaan en ben zelfs E-buddy geworden. Een E-buddy helpt docenten om ict in lessen te integreren en zijn zo een expert op het digitaal onderwijs gebied.
 • Ik heb me ook bezig gehouden met hoe het brein leert, en hoe leerlingen/pubers het beste kunnen leren. Het zal je niet verbazen dat kids meer onthouden door te spelen. Kids leren ook door woorden te herhalen op verschillende manieren. Zo is ook WordJo opgebouwd, de herhaling van de woorden is belangrijk, op verschillende manieren worden de woorden gevraagd en het woord hoort men ook in het spel wat de luistervaardigheid en de taalkennis verbeterd. Ook de spelling komt aan bod want de woorden komen ook voorbij samen met een toetsenbord waar de leerling de woorden moet spellen.
 • WordJo is uitvoerig getest, door de beste criticus die er bestaat, de leerlingen zelf! WordJo is aangepast, er zijn dingen toegevoegd en de opbouwende kritiek van de leerlingen zelf heb ik meegenomen in het perfectioneren van WordJo het spel.
 • Ik zag mijn leerlingen worstelen met het leren van woordjes en bedacht toen waarom niet "gamen" en leren combineren? 
 • Hoe kan ik ze helpen met dit lastige proces, hoe kan ik van mijn leerlingen gelukkige leerlingen maken?
 • Natuurlijk wil jij dit als ouder/verzorger of als docent(e) ook voor je kind/leerling want "gelukkige leerlingen leren het meest"!
 • Mijn advies aan ouders is om leerlingen te stimuleren om 5 minuten per dag, in ieder geval 1 of 2 spellen te spelen met een minimum van 50/100/150/200/250 punten, dit hangt van het kind af. Maak er een competitie van!
 • Het is de bedoeling dat je WordJo verschillende keren gaat spelen om zoveel mogelijk punten te scoren. Hoe vaker je het speelt hoe beter je de woordjes kent voor je eigenlijke toets want daar gaat het natuurlijk om.
 •  
 • Word een ster in Engels, gun je kind een voorsprong op school en natuurlijk die succes ervaring.
 •  
 • Op naar die prachtige cijfers!
 • Ready to get smarter together? Let's WordJo! .                                                                         

 • Ik ben de andere drijvende kracht achter WordJo. Ik doe veel achter de schermen, of het gaat om woordjes in voeren of dat ik bezig ben met lijsten maken of de financiële kant van WordJo. Omdat ik 2 jaar in Londen heb gewoond voel ik me erg verbonden met de Engelse taal. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om veel woorden te kennen om je te kunnen redden met het Engels. Als moeder van 2 lieve jongens weet ik inmiddels uit ervaring hoe goed WordJo werkt. Mijn oudste is 11 en had veel moeite met woordjes leren op de basisschool. Met WordJo vond hij het een stuk leuker en ging het een stuk sneller. Volgend jaar gaat hij naar het voortgezet onderwijs en gaat hij WordJo hard nodig hebben. Ik gun jou ook deze steun, ik wens je veel plezier en op naar die te gekke cijfers om jezelf en je ouders/verzorgers trots te maken!
 • Marielle    www.wordjo.com/contact/page4.html                                                                         

 

 • Heb je mij al voorbij horen komen? Mijn zwoele stem vervangt als native speaker langzaam de Engelse stem van WordJo. Ik ben geboren in de UK en op mijn 7e verhuisd naar Australia. Dus een vleugje Aussie zal je vast wel horen “mate”!
 • Ik vind het leuk om bezig te zijn met toneel en op mijn werk is mijn favoriete manier van praten over de intercom als "Mrs Doubtfire". Ken je de film?
 • Ik vind Europa tof en vind het leuk om zo vaak mogelijk langs te komen op vakantie.
 • Ik vind het te gek dat ik jou mag helpen met je woordjes leren en samen tot een mooi cijfer komen.
 • Lins          www.wordjo.com/contact/page4.html .                                                                       

Hoi, mijn naam is Beate Ellin-Marquardt. Ik ben 47 jaar oud, getrouwd en heb twee zoons van 11 en bijna 13 jaar oud. Ik ben geboren in Duitsland en in 2008 verhuisd naar Nederland, waar ikeerst 3 jaar in Bussum, daarna 5 jaar in Amsterdam heb gewoond. Nu woon ik bijna 13 jaar alweer samen met mijn man en kinderen in Almere. Heel veel plezier met het leren van mijn "moedertaal". "Du schaffst das!"
 www.wordjo.com/contact/page4.html .                                                                                           

In ben in Zeist geboren maar tot mijn 4e sprak ik alleen maar Spaans. Mijn moeder is Spaans en mijn vader is een Nederlander. Spaans is lastig in het begin, maar als je ervoor gaat dan leer je met plezier en kan je heel ver komen. Het is altijd handig om een extra taal te kunnen voor in de toekomst. Je hebt meer kans op een goede baan en het is leuk als je als toerist in Spanje de taal kan praten wanneer ze het niet van je verwachten. Heel erg veel succes met het leren van deze prachtige taal.
  
 www.wordjo.com/contact/page4.html .                                                                                                               
                                             

Nadine

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten